Fruity Honey – Miere + Zmeură Liofilizată

28,00 lei TVA

Un amestec unic de miere nepasteurizata cu zmeura liofilizată, asa că atunci cand vei gusta aceasta miere vei simti fructul delicios al Moldovei, rosu, exploziv si catifelat. Perfect pentru a amesteca cu ceai și a savura o băutură hrănitoare, precum și pentru a însoți brânzeturile și pentru a face deserturi unice.

Ingrediente: 94% miere naturala fara pasteurizare, 6% zmeura liofilizată.

Descriere

Mierea naturală în combinație cu zmeură, e un adevărat boom de vitamine și un gust delicios. Mai jos vedeți beneficiile îmbinării acestor două produse.
Fiind unul dintre fructele cu cea mai mare concentrație de antioxidanți, zmeura împreună cu mierea ajută la lupta cu cancerul. Zmeura contine acid elagic, un compus fenolic natural care are proprietăți anticancerigene. Iar mierea conține concentrații diferite de polifenoli, care sunt antioxidanți puternici ce reduc riscul bolilor de inimă, cât și al cancerului.

La fel, combinarea celor două produse ajută la menținerea sănătății cardiovasculare. Conținutul ridicat de potasiu al zmeurei ajută la reglarea pulsului, dar și a tensiunii arteriale. Zmeura este bogată în minerale precum manganul, cuprul și fierul, care contribuie la formarea celulelor roșii din sânge.
Ajută la eliminarea kilogramelor în plus – bogată în fibre dietetice și mangan. Manganul stimulează arderea grasimilor. Așadar, dacă ții o cură de slăbire, îți poți potoli pofta de dulce cu desertul nostru cu zmeură.

Fortifică sistemul imunitar – zmeura este bogată în vitamina C, care întărește sistemul imunitar și previne infecțiile. Fenolii și antocianina sunt compușii care fortifica sistemul imunitar și previn îmbătrânirea prematură. Pe când mierea stimulează producția de anticorpi, contribuind astfel la prevenirea îmbolnăvirilor și ajută corpul să lupte cu organismele patogene.
Încearcă Fruity Honey de la Nectar Lux. Devino o parte a familiei noastre!

Valoare nutrițională la 100 g:
Valoare energetică 1381KJ / 330Kcal

  • Grasimi 0g
  • Grăsimi saturate 0g
  • Carbohidrați 81 g
  • Zaharuri 81 g
  • Proteine ​​0,4 g
  • Lipide 0g
  • Fibre 0,4 g