Miere de albine crudă din Moldova Nectar LUX
Miere de albine cruda cu frute liofilizate din Moldova Nectar LUX
Image
Miere de albine Familia Dragomir Fundatori Moldova Nectar LUX

La Familia Dragomir

Fiecare afacere ascunde în spate o istorie. Istoria noastră va fi despre albini și familie.
În toți anii de activitate, familia Dragomir ascunde un mare secret, și anume: dragostea albinelor. Pasiunea și grija deosebită față de procesul de creare și produsul finit, au dus la apariția combinațiilor unice și a gustului excelent a produselor Nectar Lux.

Istoria companiei

Compania Nectar Lux deţine o practică de producere și exportare a mierii din anul 2013 în Republica Moldova și din 2020 în România.
Miere Gourmet din Moldova NectarLUX

Fondatorul companiei- Marin Dragomir, are o dragoste aparte față de natura și țara natală! Dorinţa de a crea ceva aici, acasă, l-a determinat să deschidă această afacere dulce.

Având colaborări cu parteneri din alte țări,a fost posibilă cunoașterea unor secrete ce stau în spatele afacerii apicole internaţionale. Asta a ajutat compania să găsească vectorul de dezvoltare şi să nu repete greşelile colegilor.

,,Ne imaginam clar cum va arăta ambalajul şi eticheta noastră. Pentru noi, culoarea neagră simbolizează calitatea şi siguranţa!

Image

Echipa

Lucrăm și investim permanent în afacerea noastră. La moment în echipă sunt angajați 5 persoane, care lucrează continuu pentru dezvoltarea și îmbunătățirea calității produselor. În anul care vine, dorim să ne mărim echipa. La fel, intenționăm să creștem producția. Pentru a atinge acest obiectiv, ne extindem stupinele și coloniile de albine în fiecare an.

Misiune și Valori

Transparența

Transparența este o valoare care se simte la ea acasă în afacerea noastră. Suntem deschiși și transparenți cu clienții și consumatorii noștri. Îndrăznim să spunem că încă de la început am încercat să fim diferiți, cât mai creativi și deschiși în a împărtăși cunoștințele și experiența acumulată cu toți cei care ne-o cer! Pur și simplu pentru că așa suntem și așa simțim cu inima!

Suntem aici, ca să-ți livrăm cele mai ecologice, pure și delicioase produse. Nectar-Lux.com e mai mult decât o simplă miere!

1

Alege-ți mierea perfectă

2

Completează adresa și plata

3

Bucură-te de miere în familie
Image
Am descoperit această miere delicioasă pe Instagram. Mi-am primit cutia acum o săptămână și am vrut să vă spun că este cea mai bună miere 🍯 pe care am gustat-o ​​vreodată. Împreună cu familia ne bucurăm și cred că vom ajunge să comandăm două cutii pe lună 🙂
Laura Malaga